Uw Kyocera Ecosys MA2100cwfx Expertgids (2024)

Ontdek de veelzijdige Kyocera Ecosys MA2100cwfx. Het is de perfecte all-in-one A4 kleurenmultifunctional voor u. Het voldoet aan al uw eisen of u nu een printer nodig heeft voor thuis of kantoor.

Deze printer is ideaal voor kantoorwerk. Het verbindt moeiteloos draadloos met uw apparaten. Dit zorgt voor gemak en flexibiliteit op uw werkplek.

Verwacht snelle resultaten met een printsnelheid tot 21 pagina’s per minuut. Of het nu gaat om documenten of afbeeldingen, u krijgt snel kwaliteit.

Deze printer is niet alleen snel, maar ook efficiënt en duurzaam. Met een korte opwarmtijd en laag stroomverbruik bespaart u energie.

Geniet van gemoedsrust met een standaard garantie van 2 jaar. Voor de drum en developer krijgt u zelfs 3 jaar garantie. Uw printer is goed beschermd.

Deze printer heeft veel ruimte voor uw papier. U kunt zich richten op uw werk en hoeft niet steeds papier toe te voegen.

Bespaar tijd en papier door automatisch dubbelzijdig af te drukken. Dit maakt uw printtaken nog efficiënter.

Het kopiëren en scannen van documenten is makkelijk en snel. Geen gedoe meer met papier.

Deze printer werkt met de nieuwste systemen. U kunt hem gemakkelijk in uw werkproces inpassen.

Belangrijkste punten om te onthouden:

  • De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is een all-in-one A4 kleurenmultifunctional die perfect is voor gebruik in uw kantoor.
  • Met een draadloze functie, printsnelheid van maximaal 21 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit, en efficiëntie, voldoet deze printer aan al uw printbehoeften.
  • De printer heeft een opwarmtijd van ongeveer 32 seconden en een laag stroomverbruik, wat bijdraagt aan energiebesparing.
  • Met een garantie van 2 jaar en 3 jaar voor de drum en developer, kunt u erop vertrouwen dat uw printer beschermd is.
  • De invoercapaciteit varieert van 50 vel in de multifunctionele lade tot maximaal 550 vel met toebehoren, waardoor u voldoende papiercapaciteit heeft.

Specificaties

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is een kleurenmultifunctional voor A4-formaat. Het heeft indrukwekkende specificaties voor elk kantoor. Hier zijn de belangrijkste specificaties van deze printer:

Printsnelheid

Deze printer print tot 21 pagina’s per minuut. Dat geldt voor zowel kleur als zwart-wit. Dit maakt printen snel en efficiënt, zelfs voor grote opdrachten.

Opwarmtijd

De opwarmtijd is maar 32 seconden. Daardoor is de printer snel klaar voor gebruik. Dit verhoogt de productiviteit in uw kantoor.

Stroomverbruik

De MA2100cwfx is energiezuinig. In slaapstand gebruikt het slechts 1 watt. Tijdens printen of kopiëren verbruikt het maximaal 345 watt. Dit zorgt voor snelle prestaties terwijl u energie bespaart.

Garantie

Deze printer komt met 2 jaar garantie. Voor de drum en developer geldt zelfs een garantie van 3 jaar. U kunt dus rekenen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze printer.

Invoercapaciteit

De printer heeft een lade voor 50 vel papier. Met extra toebehoren kan het tot 550 vel aan. Hierdoor is de printer geschikt voor allerlei printtaken, groot of klein.

Voor alle specificaties van de Kyocera Ecosys MA2100cwfx, zie de tabel hieronder:

PrintsnelheidOpwarmtijdStroomverbruikInvoercapaciteit
Maximaal 21 pagina’s per minuut (kleur en zwart-wit)Ongereer 32 seconden1 watt (slaapstand) tot 345 watt (kopiëren/printen)50 vel (multifunctionele lade) tot maximaal 550 vel (met toebehoren)

Invoercapaciteit

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx printer kan veel papiersoorten aan. Dit komt door zijn lade-opties. Deze maken de printer flexibel en efficiënt.

Multifunctionele lade

Er is een multifunctionele lade met plek voor 50 vellen. Het is geschikt voor veel formaten zoals A4, A5 en meer. U kunt dus makkelijk verschillende documenten printen.

Universele papiercassette

De printer heeft ook een grote papiercassette. Deze kan 250 vellen houden. Het ondersteunt ook veel papierformaten. Dit betekent minder vaak de lade vullen.

Deze lade-opties zorgen ervoor dat de printer veel werk aankan. U kunt dus zonder zorgen printen.

Duplexeenheid

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft een handige duplexeenheid. Hiermee kunt u moeiteloos aan beide kanten van het papier afdrukken. Het bespaart papier en zorgt voor professionele documenten. Deze eenheid werkt met papieren van 60 tot 120 g/m² en diverse formaten zoals A4, A5, B5, Letter en Legal.

Het mooi aan deze printer is dat hij automatisch dubbelzijdig afdrukt. Of u nu bezig bent met rapporten, presentaties of brochures, alles ziet er netjes uit. Dit bespaart tijd en maakt uw werk efficiënter.

U beslist zelf wanneer u de duplexfunctie gebruikt. U kunt kiezen om altijd dubbelzijdig af te drukken, of alleen voor bepaalde documenten. Het is een flexibele en aanpasbare optie voor uw kantoornoden.

Voordelen van de duplexeenheid:

  • Het vermindert het papiergebruik tot de helft en is daardoor kostenbesparend en milieuvriendelijk.
  • Documenten zien er professioneel uit dankzij de nette, dubbelzijdige afdrukken.
  • U hoeft niet handmatig papier om te draaien, wat veel tijd bespaart.
  • De duplexeenheid is aan te passen aan uw persoonlijke behoeften, voor alle of specifieke afdrukken.

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx met zijn duplexeenheid maakt efficiënt afdrukken mogelijk. U bespaart tijd, geld en papier. Dit maakt de printer een perfecte keuze voor kantoren die waarde hechten aan productiviteit en duurzaamheid.

Papiergewicht (g/m²)Ondersteunde papierformaten
60-120A4, A5, B5, Letter, Legal

Uitvoercapaciteit

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx kan tot 150 vel uitvoeren met de bedrukte zijde naar beneden. Zo blijven geprinte documenten mooi zonder dat de inkt uitloopt. Ook is er een detectie voor een volle lade om problemen met papier vastlopen te voorkomen.

Deze printer kan 150 vel afdrukken zonder dat u de bak vaak moet legen. Dit is handig voor veel printen of als velen de printer tegelijk gebruiken. Zo kunt u doorwerken aan andere taken.

Of het nu gaat om rapporten, presentaties of brochures, de Kyocera Ecosys MA2100cwfx levert altijd professioneel werk. Uw documenten worden goed en betrouwbaar verwerkt. U heeft meer tijd over voor wat echt telt.

Document processor

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft een document processor. Die kan 50 vellen aan. Het ondersteunt diverse papiergewichten van 50 tot 160 g/m². Ook verschillende formaten zoals A4, A5, A6, B5, Letter, Legal en Custom formaten van 105 x 148 tot 216 x 356 mm zijn geen probleem. Zo maakt u makkelijk kopieën van uw documenten.

Uw Kyocera Ecosys MA2100cwfx Expertgids (1)

PapiergewichtPapierformaten
50 g/m² – 160 g/m²A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Custom (105 x 148 tot 216 x 356 mm)

Lettertypes

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft veel lettertypes. Dit maakt uw documenten professioneel en visueel aantrekkelijk. U kunt kiezen uit 93 contour lettertypes voor PCL en PostScript. Dit laat u de grootte, dikte en stijl aanpassen. Ook zijn er 8 lettertypes voor Windows Vista en 1 bitmaplettertype.

U kunt uw teksten personaliseren met deze lettertypes. Het maakt niet uit of u een zakelijke brief of een creatief ontwerp nodig heeft. De Kyocera Ecosys MA2100cwfx past bij al uw typografische wensen.

Lijst van ondersteunde lettertypes
LettertypeAantal
PCL en PostScript contour lettertypes93
Windows Vista lettertypes8
Bitmaplettertype1

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx ondersteunt ook veel barcodes. Het ondersteunt 45 barcodes, waaronder EAN8, EAN13, en EAN128. U kunt producten en documenten makkelijk identificeren en traceren. De printer kan ook tweedimensionale barcodes zoals PDF-417 genereren. U heeft veel keuzes voor het afdrukken en scannen van barcodes.

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx geeft u controle over uw typografie en barcodes. U kunt documenten personaliseren, bepaalde lettertypes gebruiken, of barcodes afdrukken. Deze printer voldoet aan al uw eisen.

Besturingssysteem

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is een veelzijdige printer. Hij werkt met alle hedendaagse Windowsbesturingssystemen, Mac OS X vanaf versie 10.8, Unix, en meer. U kunt de printer makkelijk in uw systeem opnemen, ongeacht uw besturingssysteem.

Scanfunctionaliteiten

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft veel scanopties. U kunt makkelijk documenten scannen en digitaal versturen. Het maakt uw werk efficiënt.

Scan-to-email is heel handig. U kunt documenten direct naar een e-mail versturen. Dit is veilig en snel.

Met scan-to-FTP stuurt u scans naar een FTP-server. Het is perfect voor het opslaan op een centrale plek. Of om met anderen te delen.

Scan-to-SMB laat u scans naar een gedeelde map sturen. Iedereen in uw netwerk kan ze dan zien. Dit werkt fijn voor samenwerking.

U kunt ook naar een USB-stick scannen. Dit is handig voor snelle back-ups. Of om documenten naar een ander apparaat te brengen.

De printer werkt ook met TWAIN en WSD scans. U kunt verschillende software en applicaties gebruiken. Kies wat het best past bij wat u nodig heeft.

De scansnelheid is hoog. U scant tot 30 zwart-wit afbeeldingen per minuut. En tot 23 kleurenafbeeldingen. Dit maakt het verwerken van documenten snel.

Uw Kyocera Ecosys MA2100cwfx Expertgids (2)

Faxfunctionaliteiten

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft handige functies voor faxen. U kunt faxberichten makkelijk versturen en ontvangen via het netwerk. Ook kunt u dubbelzijdig faxen. En zelfs faxen naar meerdere plekken sturen.

Deze printer werkt snel met een faxmodemsnelheid tot 33,6 kbps. Scannen en faxen gaat ook vlot, binnen 2 seconden per blad. Zo communiceert u snel en effectief.

Het apparaat maakt het makkelijk om faxen naar verschillende bestemmingen te sturen. Dit is handig voor het delen van documenten met collega’s of klanten. Deze veelzijdigheid is perfect voor zakelijk gebruik.

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx maakt faxen simpel en snel. Dit bespaart tijd en verbetert uw werkstroom.

Netwerkfax

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx heeft ook een netwerkfaxfunctie. Hiermee deelt u eenvoudig faxberichten met collega’s. Dit is ideaal voor communicatie binnen het kantoor.

Energieverbruik

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is ontworpen om energie te besparen. Het apparaat verbruikt minder energie tijdens printen en kopiëren. Dit is goed voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Als je print of kopieert, gebruikt de printer 345 watt. Hierdoor krijg je snel werk van hoge kwaliteit, zonder veel energie te gebruiken.

In stand-by modus gebruikt de printer maar 41 watt. Dit voorkomt verspilling van energie. Het helpt ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

De slaapstand minimaliseert energieverbruik verder tot slechts 1 watt. Zelfs in rust blijft de printer milieuvriendelijk.

Met de Kyocera Ecosys MA2100cwfx kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Je bespaart energie en werkt mee aan een betere wereld.

Conclusie

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is een top all-in-one A4 kleurenmultifunctional voor kantoren. Hij heeft draadloze functies, print snel en bevat een handige duplexeenheid. Ook zijn er veel scanmogelijkheden beschikbaar.

Deze printer ondersteunt alle belangrijke systemen. En, er is een uitstekende garantie aanwezig.

De Kyocera Ecosys MA2100cwfx is ook nog eens goed voor het milieu. Hij is energiezuinig in gebruik. Dit helpt om uw kantoor milieuvriendelijker te maken.

Verwacht met deze multifunctional hoge prestaties en eenvoud in gebruik. Hij is perfect voor productief en duurzaam printen. Maak uw kantoorwerk efficiënter met de Kyocera Ecosys MA2100cwfx.

Related Posts

  • Hoe de Brother TN 1050 correct te installeren
  • Waarom canon pixma ts5150 cartridge essentieel is voor perfect printen
  • Printer toner drum milieu-impact
  • printer inkt: Mythes ontkracht
  • De verborgen geheimen achter tn2420
  • Uw ideale keuze voor labels: de Dymo 450 in Nederland
  • Bestel Uw Dymo LabelWriter 400 Labels Online – Kwaliteit Gegarandeerd
  • canon inkt cartridges: Tips voor optimale printresultaten
Uw Kyocera Ecosys MA2100cwfx Expertgids (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5864

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.