Erin Everly - Biografie, persoonlijk leven en feiten over de ex-vrouw van Axl Rose (2024)

Erin Everly - Biografie, persoonlijk leven en feiten over de ex-vrouw van Axl Rose (1)

Erin Everly is vooral bekend als actrice, voormaligmodel en de ex-vrouw van de populaire zanger Axl Rose. Na verschillende huiselijk geweld en een miskraam, die ze tijdens het huwelijk tegenkwam, diende ze vervolgens een echtscheiding in. Ze is uit haar verleden gegaan en is romantisch betrokken geweest bij andere mannelijke beroemdheden in de industrie. Hoewel, momenteel op de schuilplaatsen, recente claims van haar het brein achter haar ex-man band verzoening hebben haar opnieuw in de schijnwerpers gezet. Ontdek meer door deze kritiek te lezen.

Erin Everly - Biografie

Het model werd geboren met de middelste naam, Invictaop de 8e dag van november 1965 in Los Angeles, Californië. Ze werd geboren in een gezin dat zich uitsluitend bezighield met entertainment. Haar moeder, Venita Stevenson, is een bekende actrice die tijdens haar hoogtijdagen golven maakte; ze ging later kleding ontwerpen. Erins vader, Don Everly was een bandlid van de groep - Everly Brothers. Hij had de gewoonte van constant drugsgebruik, waardoor zijn huwelijk in de jaren zeventig ten onder ging. Bronnen zeggen dat hij vaak in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege zijn slechte daden.

Invicta is niet als enig kind geboren, ze heeft het weltwee broers en zussen die het even goed doen in de entertainmentindustrie. Haar broer, Edan is een succesvolle muzikant, terwijl Stacey een actrice is. Ze is ook de nicht van Phil Everly en Jeffrey Byron, evenals de neef van acteur Evan Stafford. Erin's moeders grootvader, Robert Stevenson, was een regisseur en grootmoeder Anna Lee deed expertise op als operazangeres. Haar vaderlijke grootvader, Isaac Milford Everly was gitarist en haar grootmoeder, Margaret Everly, was een zangeres voor country muziek. Erin is van blanke etniciteit.

Als kind had Erin Everly moeite met lezenen werd vervolgens gediagnosticeerd met dyslexie. In het verleden was het omgaan met dyslexie een hele taak, dus haar toestand vormde een grote uitdaging voor haar academici. Aanvankelijk volgde ze een opleiding aan Buckley College Prep School voordat ze overstapte naar een openbare school naast haar broers en zussen. Ze slaagde erin om door haar studies te schalen en studeerde vervolgens af.

Na zijn afstuderen op 16-jarige leeftijd, Erin Everlybesloot naar de stad New York te verhuizen om een ​​leven voor zichzelf op te bouwen. Daarna begon ze met de entertainmentindustrie, beginnend als model en actrice. Ze tekende bij het modellenbureau Wilhelmina en begon exploits te doen. Ze verscheen op verschillende commercials en televisie-advertenties. Erin Everly is de inspiratie achter het nummer, Lief kindje van me, een samenwerking met Axyl Rose en zijn bandleden voor de Guns ’N Roses.

Priveleven

Erin Everly - Biografie, persoonlijk leven en feiten over de ex-vrouw van Axl Rose (2)

Terwijl ze betrokken was bij haar vele modellering optredens,Erin ontmoette Axl Rose Everly in 1986. De twee sierden een feestuitnodiging en werden meteen verliefd op het eerste gezicht. Ze besloten vervolgens om hun schot te schieten en begonnen tot op heden. Ze gingen een tijdje uit voordat ze uiteindelijk in april 1990 in Las Vegas de knoop legden.

Amper een jaar na hun unie ging het modelvooruit om een ​​scheiding aan te vragen tegen haar man. Erin beweerde dat ze emotioneel en fysiek werd misbruikt in het huwelijk en ook hun kind verloor in het proces. Het is op platen dat hun scheiding minnelijk werd geregeld toen de muzikant haar afbetaalde met een niet bekendgemaakt bedrag.

Daarna werd het model openbaar om haar te luchtenervaringen met de muzikant die de meeste van hun fans niet stopten bij het uitlaten van hun kikkers op verschillende platforms. Meer nog, Erin ging snel verder na haar scheiding, ze begon andere mannen zoals Matthew Klyn, Donovan Leitch Jr., David Arquette, Anthony Kiedis en Matthew Nelson te zien voordat ze uiteindelijk opnieuw trouwde met John C. Portman III. De twee wisselden hun huwelijkse geloften ergens in 1997 uit en net als haar eerste, kwam haar huwelijk in 2006 ten val. Ze delen drie prachtige kinderen - Easan, Eres, Esper.

Ondertussen was John aanvankelijk getrouwd met een onbekende dame en had een dochter, Joannah. John is populair als ondernemer en vice-president van het in Georgië gevestigde bedrijf voor vastgoedontwikkeling genoemd Portman Holdings.

Andere interessante feiten over de ex-vrouw van Axl Rose

1. Haar netto waarde

Erin Everly's goedkeuring deals als een model warenhaar belangrijkste bron van inkomsten. Dat gezegd hebbende, haar kleine optredens hebben ook haar inkomsten overtroffen. Zoals eerder vermeld, kreeg ze verschillende modellering optredens en goedkeuring deals van merken als Guess, Bebe en Jordache. Al deze en haar andere zakelijke inspanningen samengevoegd om haar netto waarde van $ 1,6 miljoen te vormen.

2. Erin Everly's Lichaams metingen

Ondanks dat Erin Everly oud wordt,ze kreeg nog steeds haar jeugdige uiterlijk. Ze bezit een slank figuur en staat 5 voet 6 centimeter lang. Ze is een brunette met blauwe ogen. Meer nog, de andere details van haar lichaamsafmetingen zijn niet direct beschikbaar.

3. Controverse

Na Guns N 'Roses kwamen weer bij elkaar, er waren geruchten dat demodel en een voormalig lid van de groepsvriendin, Meegan Hodges waren het brein achter hun verzoening. Hoewel het model dat zich in het donker heeft verstopt geen woord over de speculaties heeft gezegd, ging Meegan ervan uit dat Erin er geen hand in had. Tot op de dag van vandaag is Erin stil geweest met de speculaties.

Erin Everly - Biografie, persoonlijk leven en feiten over de ex-vrouw van Axl Rose (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6425

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.